Производствена база

Фирмата разполага с ново изградена производствена база и складови площи разположени на 24 хил. кв.м. в близост до с. Рупите, община Петрич. Закритата площ на производството, складовете и прилежащите сгради е около 4.5 хил. кв.м. Фабриката е оборудвана с модерни и високо производителни линии. Предприятието е изцяло газифицирано и е подсигурено със собствен водоизточник, което е предпоставка за качествено и ефективно производство. 


Фабриката се ползва от предимството, че се намира в екологично чист район. В региона има силно застъпено зеленчуко и плодо производство, тъй като климатът е топъл целогодишно. Южният регион на България е известен с производството на череши и вишни. Заводът ползва като суровина плодове и зеленчуци от региона и цяла България, както и от съседните страни Гърция и Македония.

Фабриката преработва на сезон около 4,000 тона различни плодове и зеленчуци, като основният асортимент на предприятието е компот праскова в различни разфасовки. Работим изцяло по заявка и спецификация на клиентите ни и в по-голямата си част под тяхна частна марка (private label).